Uw vuile gevel mooi schoon

Een slecht onderhouden gevel bederft het aanblik van uw onroerend goed. Een goed onderhouden gevel geeft een mooie uitstraling aan uw onroerend goed. Het aanzicht van de gevel bepaalt in hoge mate de eerste indruk van een gebouw. En draagt daarmee ook bij aan het behoud van de waarde van uw onroerend goed.

Weer- en milieu invloeden vervuilen de gevel. Dit kan organische vervuiling zijn, zoals groene, witte of zwarte aanslag of klimop. Het kan ook gaan om graffiti of gevelverf. Door de gevel te reinigen wordt het vuil van de gevels verwijderd, waardoor de gevel er weer als nieuw uitziet.

Er zijn verschillende reinigingsmethoden. Neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, tijdens ons vrijblijvende bezoek.

Heeft uw onroerend goed technische gebreken zoals lekkages en/of een slecht binnenklimaat, lees dan verder bij Metsel- & voegwerkherstel. Uw onroerend goed blijvend beschermen tegen weersinvloeden lees dan verder bij Vochtbeheersing/ Hydrofoberen.